Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,43 Ft
Euró
396,19 Ft
Font
469,36 Ft
Bitcoin
61,443 $

Alekosz Michael Schumacher korábbi csapattársához hasonlította magát

Alekosz ezúttal egy F1-es hasonlattal élt az Ázsia Expresszben, ami hallatán sokan néztek maguk elé.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz a tőle megszokott nyugodt tempóban vágott neki az Ázsia Expressznek, és akkor finoman fogalmaztunk. Nem kapkodta el az indulást, aminek megvannak a maga hátrányai, de amíg versenyben van, nem érheti sok panasz a taktikáját.

Az viszont jól látszik, hogy Alekosz a legnyugodtabb, nem esik pánikba, viszont egyelőre nem tudja, mire is vállalkozott pontosan, mert nagyon nagy kihívások állnak előtte Mexikóban, ahol veszélyek is leselkedhetnek rájuk. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

Völgyi Zsuzsi olyannyira kiakadt Alekoszra, hogy parasztnak nevezte őt. Ott már érezni lehetett, hogy nem lesznek jóban, és a ValóVilág egykori győztese közölte az énekesnővel, megjegyezte a dolgot.

Ördög Nóri, az Ázsia Expressz műsorvezetője pedig jelezte Alekosznak, hogy a tempója kissé furcsa volt. Alekosz szerint nincs miért aggódni, mert ez még csak a kvalifikáció, majd egy F1-es példával élt.

Rubens Barrichellóhoz hasonlította magát, aki egykor Michael Schumacher csapattársa volt a Ferrarinál, de nem sok babér termett számára a hétszeres világbajnok mellett. Alekosz azt mondta, Barrichello is nyert már Brazil Nagydíjat a mezőny végéről.

Hivatalos: nem lesz új választás Budapesten, Karácsony Gergely marad a főpolgármester

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere.

Medián: a Tisza Párt hívei utasítják el a legkövetkezetesebben a kormányzati korrupciót

A megkérdezettek fele hallott az Integritás Hatóságról, de ez utóbbiaknak csak az ötöde tartja azt a kormánytól független, tisztán szakmai szervezetnek.

Nem tervezik az egészségügyben dolgozók újraoltását szamárköhögés ellen

Az NNGYK szerint nem ismert olyan tudományos adat, amely bizonyítaná, hogy az egészségügyi dolgozók széleskörű oltása hatékony védelmet nyújtana a betegség terjedése ellen.