Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Kiderült, mit keresett Rubint Réka A Nagy Ő-ben

Rubint Réka is megjelent A Nagy Ő legújabb évadában, ami azonnal felvetett pár kérdést, többek között Jákob Zoltánban is.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint azt már mindenki tudhatja, elrajtolt A Nagy Ő legújabb évada, benne Jákob Zoltán magyar milliárdossal, akit szabályosan szét akartak szedni a nők. Minden eddiginél látványosabb a helyszín, egy kastélyban szálltak meg a lányok.

Hamar kitört a balhé, és kissé kínos volt a helyzet emiatt, amit Zoltán nem láthatott. Később valószínűleg ő is értesült róla, ugyanakkor a korábbi évadokkal ellentétben az első este senkinek sem kellett hazamennie. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A legváratlanabb vendég Rubint Réka, Schobert Norbi felesége volt. Hirtelen azt sem tudta Zoltán, mit mondjon, hiszen végig abban a tudatban volt, hogy Réka és Norbi között óriási a szerelem, immáron több mint 20 éve.

A nézők is rendkívül kíváncsiak voltak arra, mi fog történni, vajon mi lehet Rubint Réka szerepe a műsorban. Az egyik legkülönlegesebb ruhában jelent meg Zoltán előtt, akit lenyűgözött a látvány.

Réka természetesen nem párkeresés céljából érkezett meg a helyszínre, hanem csak elkísérte a barátnőjét. Réka mutatta be a nőt Zoltánnak, akinek nagyon tetszett, amit látott, és számíthatunk arra, hogy lesznek randik közöttük.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.