Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,774 $

Tóth Andi szép és nagyon laza (fotók)

Tóth Andi nemcsak szép, hanem nagyon laza is, hozza azt a stílust, amit már megszokhattunk tőle, a közönség pedig odavan.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi még mindig az egyik legnépszerűbb híresség, ehhez kétség nem férhet. A róla készült fotók is ezt bizonyítják, és olyan szintű dicséreteket kap, amit csak kevesen mondhatnak el magukról.

Egy két napja posztolt bejegyzés például már közel 50 ezer like-nál tart. Ez megint olyan statisztika, amivel kevés magyar sztár tud versenyezni, miközben 452 ezren követik, ami az egyik legnagyobb közösség. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Andi egy ideje inaktív a színpadon, legalábbis ritkán látni ott. A TV2-vel kivételt tett, és ugyanúgy tesz a Tina Turner emlékkoncerten is, amit nagyon várhat, mert az egyik kedvence a legendás énekesnő, aki már nem lehet közöttünk.

Az énekesnő imádja ezt az időszakot, korábban arról is beszélt, hogy a nyár talán a legkevésbé kedvenc évszaka. A mostani azonban más, imádja, a színek miatt is, és nem utolsó sorban úton van a karácsony.

Nincs nagyobb rajongója a karácsonynak, Andi egyszerűen oda van érte. A fotogén fiatal lány most is meglepte pár új fotóval a követőket, akik igen hálásak lehetnek, mert a kedvencük megint aktív.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.