Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Halálos baleset történt a 47-es főúton Körösladánynál

Egy kisteherautó és egy motoros ütközött. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/CHIRAG K
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem beszámolója szerint egy motorkerékpárossal ütközött össze egy kisteherautó a 47-es főút 95-ös kilométerénél, Körösladány térségében. A balesethez a szeghalmi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit, valamint a mentőkkel közösen kiemelték a motorost az árokból.

Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen. A műszaki mentési munkálatok idejére alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A police.hu pedig arról jelentett, halálos közlekedési baleset történt a 47-es számú főút, Körösladány és Köröstarcsa közötti szakaszán.

A 47-es számú főút, Körösladány és Köröstarcsa közötti szakaszán 2023. október 9-én 15 óra 30 perc körül kisteherautó motorossal ütközött össze.

A balesetben a motoros férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .