Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,64 Ft
Euró
387,87 Ft
Font
450,39 Ft
Bitcoin
63,078 $

Az ország egyik felében napsütés, a másikban felhős idő várható kedden

A legmagasabb hőmérséklet 21 és 23 fok között alakul kedden.

Fotó: Unsplash/Oscar Ivan Esquivel Arteaga
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn a Dunántúlon is megnövekszik a felhőzet. Késő délutántól északkeleten vékonyodni kezd a felhőzet.

Kisebb eső, záporeső bárhol előfordulhat, nagyobb eséllyel északon, kisebb eséllyel délen. Éjszaka keleten, északkeleten tovább vékonyodik, csökken a felhőzet, ott hajnalban néhol ködfoltok is kialakulhatnak. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Az ország többi részén erősen felhős idő várható, elszórtan kisebb esővel, záporesővel. Kedden napközben a keleti országrészben napos, míg nyugatabbra inkább változóan felhős idő ígérkezik. Kisebb eső főként a Dunántúlon fordulhat elő.

Hétfő késő délutánig a délnyugati szél mérsékelt marad, majd estétől északnyugaton és a középső országrészben északnyugatira fordul és átmenetileg megélénkül. Éjszaka már mérséklődik a légmozgás és kedden is alapvetően gyenge, mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 6 és 13 fok között alakul, de északkeleten -1 és +5, a Dunántúlon néhol 14 és 15 fok is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 15 és 21 fok között valószínű, de északkeleten helyenként 13, délnyugaton néhol 23 fok is lehet.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.