Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,611 $

Tóth Gabi: „Arcom, amikor igyekszem behúzni a hasam a csirkepaprikás után”

Tóth Gabi továbbra is nagyon aktív a közösségi médiában, aminek a közönsége, a rajongói biztosan örülnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi kihagyhatatlan tagja a Sztárban Sztár leszek!-nek, melynek már az élő adásai forognak. Szombaton vette kezdetét a műsor, immáron több versenyzővel, viszont a nap végén ketten is távoztak.

Az új szabályok szerint a mestereknek kellett dönteniük, ki távozzon. Majka is nagyon nehezen hozta meg a döntést, fájdalmas volt számára, akárcsak Köllő Babettnek, senki nem akart volna a helyükben lenni. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Ezen az estén Gabi és Pápai Joci fog dönteni két versenyzője sorsáról, ami ugyancsak érdekesnek ígérkezik. Gabi is csodálatosan nézett ki a show alatt, míg Joci teljesen új frizurával, rövid hajjal jelent meg.

Arra sem volt még példa, hogy két élő show-t lássunk egy hétvégén, de a következő héten már indul a Dancing with the Stars. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan minden mester három versenyzővel folytatja.

Gabi szeret aktív lenni a közösségi médiában, most egy humorosabb fotóval köszönt be. „Arcom, amikor igyekszem behúzni a hasam a csirkepaprikás után.” – írta a posztjában Gabi, akinek a fotóját erre a linkre kattintva érhetitek el.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.