Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Réka hajában látta a megoldást Alekosz, ollóval esett neki (videó)

Azzal magyarázta a dolgot, mivel neki rövid a haja, így a társára hárul a feladat.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Alekosz egy korábbi interjújában elárulta, kizárólag azért vállalta el az Ázsia Expresszt, hogy újra képernyőn legyen. Egyúttal azt is elmondta, profi testépítőnek tartja magát, mégis párja cipekedett többet a műsorban.

Réka arra számított, Alekosz segíteni fog neki, ám „hamar rá kellett jönnöm, hogy ez egy tündérmese, amit elképzeltem”. A ValóVilág egykori győztese mindezt azzal magyarázta, hogy kénytelen volt párjára bízni a dolgok oroszlánrészét, a cél érdekében. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

A tv2play.hu oldalán megjelent rövid videóból pedig az is kiderül, hogy Alekosz továbbra is hasonló véleményen van, attól sem riad vissza, hogy ollóval essen neki párja hajának. „Kell a 20 centi!” – jelentette ki.

„Mivel nekem rövid a hajam, így csak te maradtál”

– magyarázta Rékának, és ismét akcióba lendült, hogy újabb tincset vágjon le, ám a szőkeség ezt nem hagyta neki.

Erre Alekosz közölte vele, hogy „ezzel hátráltatja az egészet”, és a lány nyomába eredt. Közben folyamatosan kérlelte, engedje meg neki, hogy vágjon még a hajából.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.