Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Megint elgázolt egy embert a vonat, most Vértesszőlősnél

Vértesszőlősnél történt a gázolás, ami miatt le kellett szállniuk az utasoknak a szerelvényről, a baleset részletei nem ismertek.

...svg content...Fotó: Facebook/MÁV
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem azt írja, hogy Vértesszőlős térségében gázolt a vonat vasárnap délelőtt. Az 1-es számú főút 58-as kilométere melletti szakaszon történt a gázolás, amikor a vonat elütött egy embert.

A vonaton mintegy százötvenen utaztak, a tatabányai hivatásos tűzoltók a mentesítő járatra történő biztonságos átszállásban nyújtanak segítséget. A Mávinform is beszámolt a gázolásról: vasárnap délelőtt a Keleti pályaudvarról 7:40-kor Bécsbe indult Railjet (rjx 60) Tatabánya és Tata között elütött egy embert. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A helyszínelés végéig a két állomás között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért a győri fővonalon késesekre, hosszabb eljutási időre kell számítani. A késések csökkentése érdekében a soproni és szombathelyi InterCity vonatok csak Komáromig közlekednek, illetve onnan is indulnak, ezért az InterCity pótlóbuszok meghosszabbított útvonalon, Budapest-Kelenföld és Komárom között járnak.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.