Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,821 $

Továbbra sem tudnak betelni a követők Tóth Andi szépségével

Tóth Andi megint nagyon sok bókot, dicséretet és like-ot kap, a legújabb róla készült fotók is nagyot mennek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi fehérneműben még szexibb, és sokan szeretnének neki udvarolni, ám ez nem így működik. Mióta szakított Marics Petivel, nem tudni, hogy van-e valakije, de úgy tűnik, ismét boldog.

Andi nagyon szereti a kutyáját, remek közöttük a kapcsolat, és azt is megtudhattuk, hogy hamarosan ismét színpadra fog állni, méghozzá egy igen érzelmes megemlékezés alatt, Tina Turnerre emlékezvén. Soron kívül Gyász: elhunyt Karsai Dániel

„Szeretem a barnát. Barna a hajam, barnás a szemem, a bőröm akkor a legboldogabb, ha megpirította kicsit a nap. A sminkben a barna a kedvencem.” – írta a posztjában Andi, csatolván mellé pár fotót.

„A ruháim 70%-a pedig a föld rengeteg árnyalatában pompázik. A kiskutyám is barnás. Bak vagyok. Ami FÖLD jegy. Félek a magasban és úszni sem tudok. Munkacentrikus vagyok és szörnyen kemény, ha csak a bizalmamba nem fogadtalak.”

„Viszont csak egy esélyt kapsz. Sosem felejtek és sosem unatkozom. A haragom a csend, a szeretetem viszont mindent elsöprő. Viszont nagyon kevés lehetőségem van megmutatni. Sőt, annyira vigyázok magamra, hogy nem is adok lehetőséget arra, hogy bánts. Azt hiszem, bakabb már nem is lehetek.”

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.