Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,291 $

Curtis elárulta a legcikibb sztoriját a Nyerő Párosban

Curtis nem élvezte túlságosan a játékot, mivel Kabát Peti hibázott, ami komoly fájdalmakat okozott neki.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nyerő Páros első kiesője Bálint Antónia és párja volt, akik csak négy napot lehettek a villában. Azóta kiderült, már nincsenek együtt, szétváltak, bár a villába sem úgy költöztek be, hogy minden tökéletes kettejük között.

Curtis hálás volt azért, hogy játékban maradhattak, és ígéretet tett arra, hogy változtatni fog a taktikán. A folytatásban is igyekeztek nagyon aktívak maradni, viszont nem minden alakult úgy, ahogyan azt szerették volna. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A viták sem maradhattak el, és továbbra sem kérdés, hogy Vastag Csaba feleségénél senki sem éli bele jobban magát a játékba. Megosztó a karaktere emiatt, de tény, nélküle a műsor nem lenne ennyire élvezetes.

Curtis ugyancsak sokkal járul hozzá a szórakoztatáshoz a kedvesével, Judittal. Mindig izgalmas, amikor a párok egymás fejével gondolkoznak, ami rámutat pár dologra, még akkor is, ha az adott duó már régóta él együtt.

Azt is megtudhattuk, hogy a rapper szerint mi volt az eddigi legcikibb sztorija az életében. Erről még Judit sem tudott, de akkoriban még nem voltak együtt, és a rapper frappánsan kivágta magát a helyzetből.