Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Megvolt az első nagyobb balhé a Nyerő Párosban (videó)

Boráros Gábor és kedvese, Jákli Mónika nem értettek egyet bizonyos kérdésekben, ami nagyobb vitát szült kettejük között.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint azt már mindenki tudja, az egyik párosnak távoznia kellett a Nyerő Páros villájából. Curtisék közel kerültek ahhoz, hogy kiessenek, de megúszták, és ezért természetesen több mint hálásak, mert maradni akartak.

Vastag Csaba felesége továbbra is nagyon beleéli magát a játékba, nála jobban senki sem tud örülni. Balázs is kezdi megszokni a lány reakcióit, bár ezúttal sem tudtak az élen végezni, és ebből még lehet gond a későbbiekben. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A mai feladatban a lányok a párjaik fejével gondolkodtak, ami nem mindig volt eredményes. A játékban többek között arra is fény derült, hogy mit talált a takarítónő Curtis szobájában, és hogy milyen extrém helyen szerelmeskedett Voksán Virág Lacival.

A nap végén a sztárpárok egy hatalmas bulit csaptak, hogy megünnepeljék Vastag Csabáék nászútját – írja az RTL Magyarország az összefoglalójában az adásrészt követően, ami izgalmas volt.

Boráros Gábor falra mászik Mónika rossz szokásától, és undorodik a póthajától. Lehullt a lepel Jákli Mónika furcsa szokásairól, majd az is kiderült, hogy a párja, Boráros Gábor mit tenne a póthajával. A sportoló szavai hallatán kirobbant a vita közöttük, ami a villába visszatérve sem csillapodott.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.