Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,50 Ft
Euró
386,92 Ft
Font
450,15 Ft
Bitcoin
62,558 $

Megvan a Séfek Séfe új győztese

Lezajlott a Séfek Séfe új évadának döntője, és már tudhatjuk, ki lett a nyertes.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Séfek Séfe történetében harmadik alkalommal állhatott a dobogó legfelső fokára Vomberg Frigyes, ugyanis a most pénteken véget érő évadban újra az ő versenyzője zsebelte be a győztesnek járó elismerést – írja a TV2 Csoport.

Zörgő János hosszú verseny hetek után megnyerte a TV2 népszerű gasztro-tehetségkutató műsorát, az ezzel járó Séfek Séfe címet, a 10 millió forintos fődíjat, és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik legnívósabb séf iskolájában. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

Idén már az ötödik évaddal tért vissza az előző évek egyik legnépszerűbb őszi saját gyártású gasztro-tehetségkutatója, a Séfek Séfe. A műsor sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az idei évad jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+).

Mindemellett, a műsor történetében az idei évad volt a legnézettebb a 18-59 éves és a fiatalabb 18-49 éves nézők körében is. A konkurenciához mérten a legnagyobb különbség a teljes lakosság körében alakult ki – ebben a korcsoportban idén átlagosan több, mint 562 ezren látták a Séfek Séfe egy-egy epizódját, melyhez 15,8%-os nézői részesedés párosult (RTL azonos idősáv: 10,0% SHR).

Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor több száz jelentkezőből választotta ki néhány hete azt a 30 amatőr és profi szakácsot, akik közül végül a 3 napos tréningen kialakultak a csapataik. Ezt követően, ahogy az eddigi évadokban, 6-6 fővel vágtak neki a csapatversenyeknek. A hosszú heteken át tartó közös munka most sem volt mindig zökkenőmentes, számtalan kihívással találták szemben magukat a játékosok és séfjeik.

A döntőbe Wolf Andrástól Gajdos Dávid, Krausz Gábor csapatából Fejes Rudolf, Vomberg Frigyestől pedig Zörgő János került be. Kétórás feszített munka várt a finalistákra, akiket három fogásos menüjük elkészítésében korábbi csapattársaik segítették. A séfek ekkor már csak szurkolhattak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról Michelin-csillagos és Michelin tányér ajánlást kapott éttermek séfei döntöttek, név szerint: Vadász Imre, Csillag Richárd, Varga Dániel, Somodi Péter, Gyűjtő Ádám, Tóth Szilárd és Koppány Levente. A dobogósok közül végül Vomberg Frigyes tanítványa, Zörgő János menüsora győzte meg leginkább a zsűrit.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

Április óta nem találnak egy 16 éves pécsi lányt

A 16 éves pécsi lány még április közepe előtt tűnt el, azóta sem tudni, hogy hol tartózkodik jelenleg, és mit csinál.

Keretet hirdet Marco Rossi, élőben adja a tv

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi kerethirdetését az Európa-bajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésre.