Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Május vége óta keresnek egy 16 éves lányt, Irhás Jázmin Kleopátrát

Irhás Jázmin Kleopátra még mindig csak 16 esztendős, de hosszú ideje nem találják, még május végén tűnt el.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Lassan év vége van, de Irhás Jázmin Kleopátra továbbra sem került elő, aki május 22-én tűnt el. Tatabányáról távozott ismeretlen helyre, tartózkodási helye azóta nem ismert, azt sem tudni, hogy az országban van-e.

A rendőrség beszámolója szerint Irhás Jázmin Kleopátra 160 centiméter magas, barna szeme, barna hosszú haja van. A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.