Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Nyárias októberi hétvége várhat ránk

Meglehetősen jó idő vár ránk hétvégén, akár 26°C is lehet.

...svg content...Fotó: Unsplash/Dawid Zawiła
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A hétvégén is folytatódik a nyugodt, száraz idő, többórás napsütéssel, szombaton akár 20 és 26 Celsius-fok közötti maximum is lehet, de többfelé élénk, olykor erős szél várható. Vasárnap néhol már előfordulhat záporeső, napközben fokozatosan hűlhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken északnyugat felől csökken a felhőzet, délután már országszerte napos, száraz időre van kilátás kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A nyugati, északnyugati szelet néhol, főként a Dunántúlon élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Szombaton hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek, majd változóan felhős időre lehet számítani többórás napsütéssel, csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a nyugati, délnyugati szél. A hőmérsékleti minimum 5 és 12, a csúcsérték 20 és 26 fok között várható.

Vasárnap változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, néhol előfordulhat záporeső. A nyugati, majd az északnyugati, északi szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódhat. A hőmérsékleti minimum 10-18, a maximum 17-27 fok között valószínű, északkeleten lesz hidegebb, és napközben fokozatosan hűlhet a levegő.

(MTI)

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.