Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,22 Ft
Euró
395,42 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
61,883 $

Videón Szabó Zsófi szexi dekoltázsa (videó)

Szabó Zsófi a csütörtök reggelnek is nagyon stílusosan futott neki, és egyúttal egy igen szexi szettet választottak a Reggeliben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL rövid időn belül két nagy műsort indított útjára, és a Nyerő Páros továbbra is az egyik zászlóshajójuk. Igazán drámaira sikeredett a legutóbbi adás, mialatt Vastag Csaba felesége zokogva vallott a fájdalmairól.

Csaba felesége szerencsére a nap folyamán vidám is volt, sikoltozva örült a pontoknak. Ha valaki, ő igazán megéli a pillanatokat a játékban, és a nézők egyik kedvencévé válhat, feltéve, ha sokáig bent tudnak maradni. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Curtis szerelme is sírt, nagyon sokáig tartott számára feldolgozni az őt ért jogtalan támadásokat. Ez sem zúzhatta szét a kapcsolatukat a rapperrel, boldogan élik az életüket, immáron a saját házukban.

A Survivor a másik nagy műsor, ami elindult, pontosabban mondva annak új évada. Két versenyző is elájult, annyira rosszul lettek, de szerencsére nagyobb baj nem történt egyelőre, senki sem adta fel a játékot.

Ugyan Szabó Zsófi nem szerepel ezekben a műsorokban, a Reggeliben gyakran láthatjuk. A nemrég kockás hasat villantott sztár ezúttal egy igen látványos dekoltázzsal tért vissza, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.