Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Szánalmasnak érezte magát a Survivor egyik versenyzője

A Survivor versenyzői szép lassan kezdik felfogni, nagy fába vágták a fejszéjüket.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Izgalmasan alakulnak az események a Survivor-ben, mialatt többen is rosszul lettek. Két versenyző elájult, de rögtön segítettek neki, míg mások csalódást okoztak, saját maguknak is.

„Szánalmasnak éreztem magam” – Kiss János a víziszonya miatt lefagyott játék közepén. Kiss János szerette volna legyőzni a víztől való félelmét, azonban a feladat teljesítése közben elhatalmasodott rajta a fóbiája, így Kőszegi Dórára kellett támaszkodnia. Eközben a Buhawi törzs elképesztő bravúrral vette át a vezetést – írja az RTL Magyarország. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Buhawi gyújtósnak akarta használni az előnyként kapott térképüket. Hiába szerezték meg a Survivor következő védettségi játékának tervrajzát, a Buhawi törzs nem tudta értelmezni a papíron látottaka. Pusztai Zsombor ezért úgy döntött, máshogy hasznosítják majd a nyereményüket.

„Felsőpolcos vacsora” – Simi és Kornél fejedelmi menüt vadásztak össze a dzsungelben. A Jarakay túlélői már napok óta csak kókuszon éltek, így Simon Attila és Tomán Kornél elindultak megnézni, miket kínál még számukra a dzsungel. Társaik legnagyobb örömére a vadászok nem üres kézzel tértek vissza.

A Jarakay törzs hatalmas ajándékot kapott Joe-tól. A Jarakay törzs tagjai meglepődtek az esti órákban érkező levélen, amit Joe küldött nekik. Miután meglátták, hogy mi áll benne, újult lelkesedéssel tekintettek az előttük álló kihívásokra.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.