Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

Ferrari és Lamborghini ütközött Olaszországban, két ember meghalt (videó)

Az egyik luxusautó utasai a helyszínen életüket vesztették, míg a másik kocsiban ülő házaspár sértetlenül megúszta az esetet. A balesetben egy lakókocsi is érintett volt, utasait kórházba szállították.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A New York Post beszámolója szerint kedden autóbaleset történt, amelynek során egy Ferrari egy Lamborghininek ütközött, amely aztán egy lakókocsiba rohant a dél-szardíniai San Giovanni Suergiu településének közelében.

Az egyik autós fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, amelyen látható, ahogy a piros Ferrari gyorsít, és épp akkor közelíti meg a kék Lamborghinit, amikor az meg akarja előzni a fehér lakókocsit: ekkor a két luxusautó összeütközik. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A Lamborghini ezt követően olyan erővel csapódik a lakókocsinak, hogy annak hátulja a levegőbe emelkedik, majd a jármű az oldalára borul. Az egyik luxusautó jobbra, míg a másik balra sodródik, a mögöttük lévő kocsik pedig azonnal lefékeznek.

A helyi rendőrség közlése szerint a Ferrariban ülő svájci házaspár, a 63 éves Melissa és a 67 éves Markus Krautli életét vesztette, ugyanis az ütközés után a jármű felborult és lángra kapott – írta a L’Unione Sarda olasz hírügynökség.

A Lamborghini két utasa csodával határos módon sértetlenül megúszta az esetet, míg a lakóautóban ülő 62 éves Lorenzo Mascarin és felesége könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították őket. A hatóságok megerősítették, a baleset kivizsgálása még nem zárult le.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.