Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Igazi dráma a Survivor-ben, orvosok vettek körbe egy versenyzőt (videó)

Folytatódnak a drámai pillanatok a Survivor-ben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Survivor legújabb évadának első pillanataitól kezdve érezhető volt a feszültség, többen egymásnak feszültek. A drámák sem maradtak el, és az egyik versenyző már a második napon majdnem feladta a játékot.

Korábián Tamás majdnem feladta, Zümi pedig az egész testét lehorzsolta – kemény játék várt a túlélőkre – írja az RTL Magyarország a legújabb videós összefoglalójában az adásrészt követően. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A Survivor második napján újabb játék tette próbára a versenyzőket: egy több részből álló akadálypályán kellett túljutniuk. A túlélők bambuszok alá szorultak, telement az arcuk homokkal, ráadásul a forróság és a fáradtság annyira megviselte őket, hogy a játék utolsó feladatánál Joe kénytelen volt szabályt módosítani.

„Azzal küzdöttem, hogy ne sírjak” – Pusztai Zsombor rosszul lett a játék után. Pusztai Zsombor tervei veszélybe kerültek, amikor a játék végén rosszul lett, és orvost kellett hívni hozzá.

A versenyzőben felmerült a gondolat, hogy a kiszáradás és a napszúrás után a teste nem fogja bírni a megpróbáltatásokat, és számára véget érhet a Survivor – olvashatjuk az összefoglalóban.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.