Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,00 Ft
Euró
396,69 Ft
Font
475,12 Ft
Bitcoin
65,488 $

Feszült pillanatok a Nyerő Párosban: „Rohadjál meg”

Egyre inkább elmerülnek a játékokban a Nyerő Páros versenyzői.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy több mint izgalmas játéknap várt a versenyzőkre, a sztárokra a Nyerő Párosban. Fogalmazzunk úgy,nem unatkoztak, és voltak, akik komoly csalódást okoztak saját maguknak.

A Nyerő Páros második napján a szerelmeseknek a Kezeskedem érted nevű játékban kellett megmérkőzniük -írja az RTL Magyarország az összefoglalójában a második adásrész levetítését követően. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

A lányok a hálószobából instruálták szerelmeiket, akiknek műkezek segítségével kellett volna reggelit készíteniük, de inkább törtek-zúztak a konyhában. Este viszont lenyugodtak a kedélyek a villában, és közösen engedték ki a gőzt a játék hevében felgyülemlett stressz után.

„Rohadjál meg!” – elfogyott a fiúk türelme, törtek-zúztak a konyhában. A Kezeskedem érted nevű játékban a lányok a hálószobából instruálták szerelmeiket, akiknek műkezek segítségével kellett reggelit készíteniük.

Persze a játékmester, Kabát Peti is készenlétben állt, és kakukkos óraként rémisztgette a lányokat, akik nem győztek sikongatni rémületükben. A fiúk minden energiájukat beleadták a feladatba, akár erőszakot is alkalmaztak a szószos üvegek ellen vagy a margarinos dobozzal szemben. „A műkéz már vérzik” – poénkodott Sebestyén Balázs.

Megmenekülhet a lepusztult óriásteleszkóp, ami egy James Bond filmben is szerepelt

Dollármilliókból próbálják meg fenntartani, ami így sem lesz könnyű feladat.