Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Videón, amint bringásnak képzelte magát egy türelmetlen budapesti sofőr

Spórolt pár másodpercet, biztosan megérte.

...svg content...Fotó: BpiAutósok
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Megdöbbentő felvételt közölt a BpiAutósok, ismét egy olyan videót kaptak egy fővárosi autóstól, amit csak akkor hiszünk el, ha valóban látjuk is. Nos, ezen nincs mit nagyon magyarázni:

„Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt a Kerepesi úton, 2023.09.28-án. A Volvo sofőrje balra szándékozott kanyarodni. Viszont nem tudta kivárni, amíg előtte elsőbbséget adnak” – írják. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

„Fogta magát és egyszerűen felhajtott a járdára, ami egyébként bicikliút és több száz méteren, biciklisnek képzelve magát folytatta az útját, majd elkanyarodott balra a kerékpárútról. A felvételt elnézve szerencsére éppen nem közlekedett gyalogos vagy bringás az úton.”

A hasonló esetek sajnos nem ritkák, és bár a rendőrség a „Pofátlantanítással” igyekszik móresre tanítani a szabálytalankodó vezetőket, minden sarokra nem állíthatnak ők sem járőrautót.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.