Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Óriási meglepetés, Rubint Réka megjelent A Nagy Ő-ben (videó)

Rubint Réka váratlanul megjelent A Nagy Ő-ben, amiben ezúttal Jákob Zoltán keres párt magának.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint azt már mindenki tudhatja, hamarosan rajtol A Nagy Ő új évada. Jákob Zoltán lesz az, akiért a lányok fognak küzdeni, és biztosak lehetünk abban, hogy lesznek viták, drámák, és nem várt fordulatuk.

Rengetegen várják már az új szezont, és Zoltán miatt minden eddiginél többen jelentkeztek. A milliárdos Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki az esetek többségében ki tudja szűrni, ki az, aki a pénzére hajt. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Nagyon oda kell figyelnie, mert ha beleszeret valakibe, és az csalódást okoz számára, igen fájó tud lenni. Egyelőre nem tudni, hogy volt-e igazi győztese a versenynek, de a mezőnyt már mindenki ismerheti.

A TV2 gondoskodik a meglepetésekről, és van egy olyan sejtésünk, nem mindenkit lepleztek le. Ha bennünket kérdeztek, a Dancing with the Stars mellett ezt a műsort várjuk a leginkább, amiben meglepetésre Rubint Réka is feltűnik.

„És mit szól ehhez Norbi, hogy itt vagy?” – tette fel a kérdést nevetve Rékának Zoltán. Érdemes megnézni az előzetest, amiben az egyik lány ordibálásban tör ki, míg Réka nagy mosollyal az arcán állt Zoltán elé.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.