Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,149 $

Augusztus közepe nem találnak egy Szolnokról eltűnt 16 éves fiút

Augusztus 13-án tűnt el, s azóta sem adott magáról életjelet.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Gáspár Krisztofer Zoltán eltűnése kapcsán.

A 16 éves fiú a Bezerédj-Kastélyterápia Alapítvány Szedresi Speciális Gyermekotthon lakója, aki 2023. augusztus 13-án a szolnoki Árvácska Befogadóotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Soron kívül 130 km/óránál kapott durrdefektet Curtisék egyik csapatbusza

Gáspár Krisztofer Zoltán körülbelül 160 cm magas, rövid, fekete hajú, vékony testalkatú.

Fotó policehu

Távozásakor viselt ruházata nem ismert.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kunhalmi Ágnes Magyar Péterről: ott bővíthette volna az ellenzéki tábort, ahol nem indul

Az MSZP társelnöke szerint Magyar Péter pont vidéken, a megyei listákon szólíthatta volna meg a kiábrándult fideszeseket, a Tisza Párt mégsem indult el, Budapesten azonban igen, ahol az ellenzék már visszaszorította a Fideszt.