Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Már az első napon feszültség tört ki a Survivor-ben, ebből balhé lesz (videó)

Kezdetét vette a Survivor legújabb évada, amiben ezúttal nem hírességek kaptak főszerepet.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A törzsek háborújával megkezdődött a harc a Survivor címért és a 20 millió forintért. Az eddigiektől eltérően három törzs, három korosztály csap össze és igyekszik bizonyítani rátermettségét a világ legkeményebb realityjében, ahol az idei évadokban először egy szerelmes pár is elindult, akik választott taktikája próbára teszi őket is – írja az RTL Magyarország.

„Minket kipécéztek” – mindkét csapat a Buhawi törzset támadta az első játékban. A Survivor idei évadában a generációk csapnak össze, így különböző korosztályok mérkőznek meg egymással. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Korábián Tamás szerint a versenytársaik a Buhawit, azaz a huszonévesek törzsét tartották a leggyengébbnek, így rájuk szálltak, ami igencsak megnehezítette a dolgukat a legelső játékban.

„Ki hozta és minek?” – A Karagatan törzs egyik tagja elektromos eszközt vitt magával a szigetre. A játék második részében a túlélők egy piactéren fosztogattak: perceik voltak csupán arra, hogy a leghasznosabb eszközöket gyűjtsék össze, amit később a szigetre vihettek.

A Karagatan törzs válogathatott először, a nagy kapkodásban azonban Zümi egy olyan tárgyat ragadott meg, aminek nem sok hasznát veszik majd áram nélkül. A váratlan szerzemény mellett a kékek ellenfeleikre is gondoltak, és egy nagyon fontos eszközt meghagytak a Jarakay törzsnek.

„Mondanám, hogy te leszel a kedvencem, de nem” – Zera és Attila már az első napon egymásnak feszültek. Bojnár Attila és Albert Erika Zera alig érkeztek meg a Jarakay törzs táborhelyére, máris összeszólalkoztak. A csapattársaik nem igazán értették, hogy miért is pattant ki közöttük ez az adok-kapok, Fabó Emma is kíváncsian figyelte a szemük előtt kibontakozó konfliktust.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.