Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Marco Rossi kollégái szerint klubcsapatnak tűnik a magyar válogatott

A szövetségi kapitány elmondása szerint örökké hálás lesz Magyarországnak.

...svg content...Telki, 2023. augusztus 29. Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kerethirdetõ sajtótájékoztatóján a telki edzõközpontban 2023. augusztus 29-én. A szeptemberi Európa-bajnoki selejtezõn és az azt követõ barátságos mérkõzésen elõször tagja a keretnek a kecskeméti Szuhodovszki Soma és Horváth Krisztofer, valamint az MTK-ban futballozó Kata Mihály. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Marco Rossi a World Soccernek adott interjújában osztott árulta el, hogy a játékosokkal való kapcsolat a titka a közös sikereknek, amit már több kollégája is észrevett, illetve meg is említette neki:

„Állandó kapcsolatban vagyunk, videokonferenciákat tartunk, és nemcsak a taktikai és technikai, hanem a mentális kérdésekről is beszélünk. Egységesek és összetartók vagyunk. Sok kapitány kollégám jegyezte már meg, hogy klubcsapatnak tűnünk. Úgy érzem, ez a legszebb bók, amit kaphatok” – idézte Rossit a Nemzeti Sport. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az olasz edző az Anglia ellen aratott 4-0-s diadalt is felidézte, és abban bízik, hogy a wolverhamptoni mérkőzésre mindenki úgy tekint majd vissza, „mint az 1953-as 6:3-ra a Wembleyben” – fogalmazott.

Rossi azt is elmondta, hogy élete végéig hálás lesz Magyarországnak, és itt otthon érzi magát, hozzátéve, biztos abban, hogy sosem szakad meg a kapcsolata az országgal.

„Itt lehetőséget kaptam, hogy edző lehessek, hogy megmentsem a méltóságomat egy olyan időszakban, amikor mélyen depressziós voltam” – nyilatkozott Rossi.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.