Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,56 Ft
Euró
388,57 Ft
Font
451,71 Ft
Bitcoin
61,717 $

Rasszista üzenetekkel bombázták a Tottenham játékosát a Liverpool elleni meccs után

Nem csupán a bíráskodás, a mérkőzés utóélete is botrányosra sikerült.

MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hivatalos közleményt adott ki X-oldalán a Tottenham, miután játékosuk, Destiny rasszista indíttatású üzeneteket kapott a közösségi médiában. Csapata támogatásáról biztosította a 20 éves olasz labdarúgót.

Mint írták, „felháborítónak tartják a Destiny Udogie ellen irányuló rasszista üzeneteket”, melyet a játékos a Liverpool elleni találkozó után kapott meg nem nevezett közösségi oldalakon. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

„Együttműködünk a Premier League-gel, és fellépünk minden olyan személlyel szemben, akit azonosítunk” – közölte a klub, azt ugyanakkor nem részletezték, hogy milyen módon szankcionálják az üzenetek küldőit.

Mint arról korábban írtunk, a Liverpool kettős emberhátrányban, az utolsó pillanatokban vétett öngóllal vesztette el a Tottenham elleni rangadót, amely Szoboszlai Dominik csapatának első veresége volt a szezon során.

A mérkőzést nem csupán Destiny esete, de a kritikán aluli bíráskodás is beárnyékolta, a Liverpool – egyébként érvényes – első gólját ugyanis nem adták meg a VAR-szobában történt súlyos figyelmetlenség okán.

A robothernyó felülírhatja az eddigi fejlesztéseket, minden eddiginél sokrétűbb a tudása

A moduláris robot a jövő egyik legígéretesebb megoldása lehet, és már most rengeteget tud.