Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Lola több mint fantasztikus formában van

Minden elismerésünk Loláé, aki nemcsak 25 évesnek néz ki, hanem fantasztikus vonalakkal is rendelkezik.

...svg content...Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola az egyik nagy kedvencünk az aktív élete, a stílusa és a karaktere miatt. Imád sportolni, és ez finoman szólva is meglátszik a formáján. Emellett olyan fiatalos, mintha még mindig csak 25 éves lenne.

Különleges géneket hordoz magában, és sokszor ő maga a stílus. Nemcsak érzi, hanem érti is a divatot, ami csak még vonzóbbá teszi a karakterét, sokan bókolnak neki a közösségi médián keresztül. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Lola életében is vannak változások, pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy lezárult számára egy korszak. „Tegnap este egy nagyon fontos fejezet lezárult az életemben Kicsit több mint 5 év után elbúcsúztam a @petofitv-től.”

„Itt tanultam meg a műsorvezetés alapjait, amit sosem felejtek el. Köszönöm, hogy 5 évvel ezelőtt megláttátok a lehetőséget bennem. A következő hetekben csak az új dalom és klipem munkálataival szeretnék foglalkozni és egy kis pihenő után újra találkozunk más felületeken!”

Aggodalomra semmi ok, biztosan fogunk még találkozni Lolával a televízióban. A szombat is részben róla szólt, és egy olyan ruhát választott, ami tökéletesen, igényes módon emeli ki az alakját.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.