Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Rácz Jenő haj nélkül a ringben (fotóval)

Rácz Jenő a hosszú évek alatt sokat változott, megjelenésben is, addig a mestere szinte semmit nem öregedett.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő számára olyannyira nem idegen a sport, hogy egykor futballistának készült. Igazolt játékos volt, majd ráérzett a vendéglátás ízére, és láthatjuk, mekkora karriert futott be ennek köszönhetően.

A Konyhafőnök kihagyhatatlan tagja, melynek egyúttal újabb büszke győztese. Nagy utat járt be a versenyzője, akire rendkívül büszke, és biztosak lehetünk abban, hogy még hallani fogunk róla a jövőben. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Jenő ezzel egy időben hónapok óta keményen készül a Sztárbokszra, és láthatjuk, mennyire jó formában van. Élete formáját hozta össze, és még mindig nincs a csúcson, újabb tartalékokat mozgósíthat meg odabent.

Keményen edz, már Erdei Zsolttal is bokszolt, bokszmeccseket néz, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy már egészen fiatalon megismerkedett a boksszal. Nyilván nem volt profi, mert akkor ringbe sem szállhatna, de jó alapokkal rendelkezett.

Ezekből az alapokból pedig olyan tudás lett, ami kiütést hozhat számára. Az alább látható fotót nem kell igazán magyarázni, egykor haj nélkül élte az életét Jenő, alig lehet ráismerni, annyit változott.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.