Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Görög Zita a sürgősségin kötött ki

Egy igen nehéz időszakon van túl Görög Zita, aki arról inkább már nem csatolt fotót, hogy a sürgősségin volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Görög Zita egy nagyon szép nő, egy olyan természetes szépség, akire sokan felnéznek. Rendkívül csinos és láthattuk, hogy bikiniben is nagyon látványos a formája, jó pár évet letagadhatna a korából.

Zita élete azonban nem mindig könnyű, anyaként különösen, sok a váratlan helyzet. Megtudhattuk tőle, hogy sürgősségin is járt, mert az állapota finoman szólva sem volt ideális, és orvosi segítség nélkül ez még inkább veszélyes tud lenni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Nem volt könnyű az elmúlt pár hetem. Az autóm többször leállt, akksi csere 3 gyerekkel egy forgalmas buszmegállóban, a start stop kikapcsolva is letiltott utána a dugók közepén.” – árulta el a posztjában Zita.

„Kiderült, hogy keresztallergiám van, mindez úgy, hogy megettem egy barackot, amivel a sürgősségin kötöttem ki. (fotót nem csatolok). Apukám a zuhanyzóból kilépve eltörte néhány bordáját (de jól van) és közben futottam a teendőim után.”

„Nyilván semmivel sem végeztem időben. Szeretnék elnézést kérni, amiért nem tudtam minden nyereményjátékot megvalósítani. Pár hét múlva mindenképp folytatódik.” – tudhattuk meg a mindig szép és csinos modelltől. „Vigyázzatok magatokra, lassítsatok és nyugtassatok meg, nektek is vannak terhelt időszakaitok.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.