Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

Megsérült egy kisbaba az M5-ös autópályán

Kiderült, hogy egy pár hónapos kisbaba sérült meg az M5-ösön történt súlyos autóbalesetben, melynek körülmények nem teljesen tisztázottak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, egy autószállító trélernek ütközött neki az a személygépkocsi, amiben egy kisbaba is utazott. Éjszaka 1 óra körül történt a súlyos baleset Kiskunfélegyházánál, de a körülmények továbbra sem teljesen ismertek.

A delmagyar.hu azt írja, Szeged felé haladt egy vendégmunkás család, majd feltehetően a sofőr elaludt. Ekkor ütköztek neki a tréler hátuljának, melynek következtében leszakadta a vontatmány, és felborult a két szállított autóval együtt. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A személyautó végül a sztráda közepén állt meg. A lap úgy tudja, egy pár hónapos kisbaba sérült meg a balesetben, a mentők kórházba szállították az édesanyjával együtt. Más sérültekről nem érkezett információ.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.