Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Eladósorba került Zámbó Jimmy nyaralója, egyelőre nem tolonganak érte a vevők

Az 500 négyzetméteres telken fekvő 75 négyzetméteres házat 50 millió forintért kínálják.

...svg content...Fotó: Unsplash A kép illusztráció!
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A napokban derült ki, hogy eladósorba került Zámbó Jimmy ráckevei nyaralója, ahová az énekes gyakran elvonult, ha egy kis nyugalomra volt szüksége. Ám úgy tűnik, egyelőre nem nagyon tolonganak érte a vevők.

A Bors szerint az 500 négyzetméteres telken fekvő 75 négyzetméteres házat 50 millió forintért kínálják, ami a hirdetés alapos tanulmányozása után kicsit soknak tűnik. Hozzátették, az árazás mértéke egyébként az ingatlanokkal foglalkozó oldal szerint is magas. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ugyanis a hirdetés alatt azt olvasni, hogy 665 ezer forintos négyzetméter árat kérnek érte, ami jóval magasabb a környező ingatlanokéhoz képest (azokat körülbelül 642-647 ezer forintos négyzetméteráron kínálják az érdeklődőknek).

De az is kiderült, hogy a kétszintes ház cseh típusú magasított beton alapra épült, alá pincézett, fa szerkezetű, használatba vételi engedéllyel rendelkezik, belső, nyitott galériás – vagyis egy faházról van szó, amit kívülről szigeteltek. Ráadásul egy kizárólag vízi járművel megközelíthető szigeten található, ahol nincs vezetékes víz.

„A nyaralóhoz közel van a rév, légvonalban körülbelül 300 méter, és ott van ivóvíz-vételezési lehetőség. Itt kútvíz van, amiről megy a fürdőszoba, és van csatorna is bekötve. Ilyen szempontból komfortos a nyaraló”

– mondta egy ingatlanos, akinél a lap érdeklődött a ház felől.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.