Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Kissé megélénkül a szél szombaton, ám javarészt derült időnk lesz

Akár 28 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála szombaton.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kelly Sikkema
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken is folytatódik a túlnyomóan derült idő, legfeljebb helyenként lehet kevés gomoly- és fátyolfelhő az égen. Csapadék nem lesz.

Éjszaka általában derült marad az ég. Hajnaltól nyugatról kelet felé haladva egy keskeny, szakadozott felhősáv vonul át felettünk, melyből legfeljebb elvétve lehet kisebb záporeső. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Este keleten még előfordulhatnak felhősebb területek, majd ott is csökken a felhőzet. A déli, délnyugati szél pénteken csak északnyugaton élénkülhet meg kissé, mely éjszakától északnyugatira fordul.

Szombaton fokozatosan északnyugatira fordul a szél, és szerte a Dunántúlon, majd délutántól északkeleten, keleten is megélénkül, helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22 és 28 fok között alakul.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .