Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Gáspár Győző bevallotta, 24 éves énekesi pályafutása alatt csak egyszer playbackelt

Az eset Kisvárdán történt, amelyre magyarázattal is tudott szolgálni: betegség állt a háttérben.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy Gáspár Győző visszatér a TV2 képernyőjére, ugyanis a Mutasd a hangod! című műsor sztárvendége lesz. Nemrég pedig azt is elárulta, ő, illetve a Romantic zenekar többi tagja, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi hogyan viszonyulnak a playbackhez.

„Katinka, Zsuzsi és Győző nem nagyon szokott. Lehet engem támadni, szeretni, nem szeretni; most már 24 éve, hogy a köztudatban vagyok, de 24 év alatt igenis megtanultam énekelni!” – jelentette ki a csütörtöki Mokkában, amelyből a 24.hu szemlézett. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Elmondása szerint sok támadást kap a közösségi médiában. „Az Instagramon meg a Facebookon támadnak mindig, hogy ha a két lány nem lenne mellettem, nem lennék sehol. Hát, 24 éve azért már itt ülök, valljuk be, ’99-ben kezdtem” – tette hozzá.

Győző azt is bevallotta, bár náluk minden előadás élőben megy, egyszer előfordult, hogy kénytelen volt playbackelni. Mint kiderült, az eset Kisvárdán történt, amelyre magyarázattal is tudott szolgálni: betegség állt a háttérben.

„De akkor tényleg a mandulám annyira be volt gyulladva, de annyira! Nem szúrták ki, csak akkor mikor lejöttem a színpadról, és mondta a megrendelő, hogy ’Gáspár úr, maga nagyon beteg’. Igen, nagyon beteg voltam. Negyven felett kivetetni a mandulát szerintem az élet legveszélyesebb és legfájdalmasabb dolga” – fogalmazott.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.