Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,948 $

Phil Spencer friss hírekkel érkezett az egyik Xbox-exkluzívról

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy készül.

...svg content...A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Xbox vezetője, Phil Spencer az eredetileg 2022 közepén megerősített, Hideo Kojima titokzatos Xbox-exkluzív játéka kapcsán érkezett friss információkkal: a Microsoft Gaming vezérigazgatója természetesen nem ment bele a részletekbe, de legalább kaptunk valami friss infómorzsát a javában készülő cím kapcsán.

A titokzatos címet eredetileg a 2022-es júniusi Xbox Games Showcase-en erősítették meg, amikor is Kojima elárulta, hogy az első Xbox-exkluzív játékában a felhőtechnológiát fogja kihasználni, hogy egyedülálló interaktív élményt nyújtson. Kojima és csapata azonban azóta is hallgat a projektről, így a rajongók is csak találgatnak, mit is takarhat ez a homályos leírás. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Spencer pedig egy nemrégiben a japán Game Watch-nak adott interjújában árulta el, hogy a tervek szerint szeptember utolsó hetében látogatást tesz a Kojima Productionsnél. Ezt követően kijelentette, szerinte jól halad a projekt, a nagy titkolózást pedig a kreatív folyamat szükséges részének minősítette.

Az Xbox-vezér arra is kitért, hogy elegendő időt és szabadságot biztosít a Kojima Productions számára, hogy a csapat „a reflektorfényen kívül” kísérletezhessen újszerű ötleteivel, meglátása szerint ugyanis ez a szintű támogatás az Xbox részéről szükséges ahhoz, hogy a játékkal kapcsolatos minden elképzelést megvalósíthassanak.

A Microsoft éppen ezért egyáltalán nem is akarja sürgetni a stúdiót, s nem várják el a csapattól, hogy egyik napról a másikra több részletet osszanak meg a projekt kapcsán a nyilvánossággal, míg ők maguk nem állnak készen arra, hogy ezt saját döntésük alapján megtegyék. Ennél többet nem tudtunk meg Spencertől, ám ezek alapján annyi borítékolható, hogy a titokzatos játék még nagyon messze van attól, hogy bemutassák.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.