Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Újabb esélyes búcsúzott A Konyhafőnökben a döntő előtt

Eljött a pillanat, amikor a döntő hetében újabb versenyzőnek kellett távoznia A Konyhafőnökből.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A legjobb 6 versenyző megkapta a megérdemelt séfkabátot, így vághattak neki A Konyhafőnök 10. Döntő hetének! – írja az RTL Magyarország az összefoglalójában az adásrészt követően.

A gasztroreality történetében nagyon ritkán látott alapanyaggal indult a Döntő, bonitóval, egy tengeri hallal dolgozhattak, ami igazi delikátnak számít – tudhattuk meg az összefoglalóból a döntő hetében. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A második feladatban a versenyzők a molekuláris gasztronómia világába látogattak el. Pár Michelin-csillagos bevezető mondatot követően Rácz Jenő folyékony nitrogén segítségével készült fagylaltot mutatott be, majd lecitines hab-alternatívák elkészítését demonstrálta Sárközi Ákos.

Valakinek ismét mennie kellett

A versenyzők feladata az egyik technika alkalmazása volt, miközben az alapanyagokat szabadon választhatták ki. A séfek a Döntő további részében már nem mentorálják a séfkabátosokat, mindent az eddig felhalmozott tudásuk és tapasztalataik alapján kell megoldaniuk.

A nap végére mindössze öten maradtak versenyben, miután a Döntő hét első kiesője – a zsűri döntése alapján – Nagy Dani lett. A héten eldől melyik séf nyeri a műsor történetének első Aranykupáját, ki viszi el A Konyhafőnök trófeát és kié lesz az ezzel járó 10 millió forint!

„Ez a kaland egy zseniális utazás volt” – távozott a Döntő hetének első kiesője. A Konyhafőnök versenyzői már a célegyenesben vannak, de a főnyereményt csak egyikük viheti majd haza. A kieső hálásan hagyta el a konyhát: nemcsak rengeteg tudással, de élményekkel is gazdagodott.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.