Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – rövidesen debütál a DLC

Szeptember 26-én, kedden debütál a Cyberpunk 2077 első és egyetlen DLC-je, melyet a rajongók már rég tűkön ülve várnak.

...svg content...Fotó: CD Projekt
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC-ben Dogtown városrészbe látogathatunk, ahol még több veszély és intrika vár V-re, de rengeteg jutalom is: miközben zsoldosokkal kell felvennünk a harcot, összefutunk az FIA egykori ügynökeivel, s hamarosan arra is fény derül, hogy jóval komolyabb konfliktus húzódik a háttérben, mint azt el tudnánk képzelni.

A Cyberpunk: Phantom Liberty 2077 DLC nagyjából 15-20 órát vesz igénybe, feltéve, hogy csak a fő küldetésekre koncentrálsz. Amennyiben viszont a kiegészítő adta lehetőségek mindegyikével élnénk, mintegy 30 órás játékidőre kell számítanunk, amibe beletartozik a főküldetés, valamint az összes mellékküldetés is. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A fő- és mellékküldetéseken felül izgalmas tevékenységeket fedezhetünk fel, ilyen például az új Tarot-kártyák felfedezése, de részt vehetünk ismétlődő tevékenységekben, mint például a légi kiszállások és a sofőrfutár feladatok, melyek számos jutalmat hoznak.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-ben egy új kerületet fedezhetünk fel, Dogtownt, miközben titkos ügynökökkel és zsoldosvezérekkel lépünk kapcsolatba. A DLC szeptember 26-án, kedden debütál.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.