Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,19 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
67,172 $

Schobert Norbi fia megmutatta, hogyan bokszol a Sztárboksz előtt (videó)

Egyre jobb ritmusban üt és bokszol Schobert Norbi fia, aki rendkívül keményen készül élete legnagyobb meccsére.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. az elmúlt másfél évben érezhetően sokat szerepel a médiában. Szép csendben médiakarrierbe is kezdett, és nem mellesleg a Farm VIP történetének legfiatalabb győztese, mindössze 17 éves volt, amikor megnyerte a drámai döntőt.

Jelenleg is egy különleges kihívásra készül, ami ugyan sokkal rövidebb lesz, hónapok át készül rá. A ringben fogja megmutatni, mire képes, de egyelőre nem ismertették, hogy ki lesz az ellenfele, hamarosan ez is kiderülhet. Soron kívül Meghalt Irán elnöke, felvételeken az összeroncsolódott helikopter

Keménynek kell lennie, mert a többiek sem aprózzák el a dolgokat. Rácz Jenő például Erdei Zsolttal is bokszolt, míg Istenes Bence olyan kemény hasizmot hozott össze, hogy már az ütéseket sem érzi.

Mondhatni profi mérkőzések várnak ránk, aminek csak örülhetnek a nézők. Norbi, aki nemrég több mint 1 millió forintot veszített a Szerencsekerék VIP-ban, folytatja a felkészülését, és láthatóan fejlődik.

Hogy a boksz később mennyire marad meg az életében, nem tudni, de önmagába már az nagy dolog, hogy a Sztárboksz versenyzője lehet ilyen fiatalon. A róla készült új videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.