Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Szexi fehérneműben fotózgatta magát Kim Kardashian

Kim Kardashian szereti a feltűnő szetteket, és ez akkor sincs másképp, ha épp fehérneműt hord, bár bikiniben sokkal többet láthatjuk.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kim Kardashian még mindig az egyik legvonzóbb világsztár, és ez a közeljövőben aligha fog változni. Imádják a követői, viszont az ő karaktere is megosztó a feltűnő megjelenése és luxusélete miatt.

Érthető, mert akit 364 millióan követnek, az nem lehet nem megosztó. Ez olyasvalamii, amivel együtt kell élni, de talán el tudnánk viselni, mert különleges lehet úgy egy élet, hogy nincs anyagi problémája az embernek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nyilván Kim sem egy gyár dolgozója, de napi szinten kell arra figyelnie, hogy fent tudja tartani az érdeklődést. Nem teheti meg, hogy hátradől, így az sem mellékes, miket posztol magáról, ebben egy stáb is segíti.

A rendkívül látványos és izgalmas vonalait sem kell igazán magyarázni, feltűnő jelenség, és minden megvan ahhoz, hogy világsztárnak mondhassa magát. A fehérneműk piacán is letette a névjegyét, nem is akármilyen szinten.

Most is egy feltűnő szettet állított össze, és mint mindig, megőrülnek érte a rajongók, akik közül sokan próbálkoznak azzal, hogy rá hasonlítsanak. Mivel Kardashian egy nagyon egyedi karakter, ez nem fog menni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.