Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Fegyverrel támadtak két kukásra Óbudán, kórházba kellett szállítani őket

A két férfi állapota nem tűnt súlyosnak, de vizsgálatra mindkettőjüket sürgősségi osztályra vitték.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Tények beszámolójából kiderül, miszerint péntek reggel airsoft fegyverrel támadtak két kukásra Óbudán. Egy közelben lakó nő arról nyilatkozott, hogy az egyik munkást nyakon, a másikat hasba lőtték.

Mint kiderült, a környéken lomtalanítás volt, egy 55 év körüli férfit pedig zavartak ez ezzel járó zajok, és emiatt agresszív lett. Ekkor elővett egy airsoft puskát, és rálőtt a két férfira. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A munkások megsérültek, mindketten lágyrész-sérülést szenvedtek. A két férfi állapota nem tűnt súlyosnak, de vizsgálatra mindkettőjüket sürgősségi osztályra vitték. Úgy tudni, azóta már kiengedték őket a kórházból.

Hajós István biztonságtechnikai szakértő kiemelte, az airsoft fegyver egy játékfegyver, amely műanyag lövedéket lő ki viszonylag nagy sebességgel. Hozzátette, úgy van kialakítva, hogy normál használat mellett az emberi életre ne legyen veszélyes.

Ugyanakkor kiemelte, ha ezek a lövedékek közelről, illetve ha lágyrészeket vagy élettani részeket találnak el, súlyos sérüléseket tudnak okozni. A Tények információi szerint a rendőrség azonnal elfogta és őrizetbe vette az elkövetőt, kezdeményezik a letartóztatását.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.