Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,581 $

Jákob Zoltán a Ferrarijával ment haza a repülőtérről

A magyar milliárdos üzletember szereti a szép és gyors autókat, a Ferrariját különösen, de egyre több nagyon különleges luxusautóval rendelkezik.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán helyén kezeli a dolgokat, még a hatalmas vagyona ellenére is. Tudatosan figyel oda arra, hogy ne változzon a személyisége a pénz hatására, és ez dicséretes, illetve kifizetődő, sok kellemetlenségtől védheti meg önmagát.

Nem mindenkire van jó hatással a pénz, főleg, ha az hirtelen hullik a nyakába, például egy lottónyeremény formájában. Zoltán nem nyert, hanem hitt az álmában, és egy olyan céget hozott létre, ami nemzetközi szinten is ismert. Soron kívül Donald Trump átlépett egy határt, szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist

Ennek köszönhetően sok olyan dolgot vásárolhat meg, amit mások nem. Ezzel együtt folyamatosan adakozik, és igyekszik segíteni, miközben az első saját könyvét írja, ami várhatóan nagy siker lesz.

Londonban járt, hogy befejezze a könyvet, és remekül érezte magát az angoloknál. Még egy igazán különleges étteremben is járt, viszont már idehaza van, gyorsan magához is vette az egyik Ferrariját.

Az autót már mindenki ismerheti Budapesten, Zoltán pedig előszeretettel adja át a volánt pár fotó erejéig. Sokan élnek a lehetőséggel, a milliárdos pedig csak örül, ha ezzel örömet okozhat az embereknek.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.