Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Bentley-vel vitték ki a reptérre Jákob Zoltánt (videó)

Jákob Zoltán nagyon jól érezte magát a londoni tartózkodása alatt, aminek természetesen meg is adta a módját.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán élete mindig aktív, mintha soha nem lassítana, talán nem is pihen sokat. Szeret dolgozni, a gyerekeivel, a barátaival lenni, adakozni, miközben folyamatosan ötletel, pedig már rég megtehette volna, hogy egyszerűen hátradől.

Ő azonban nem így működik, és közben járja a világot, ami a legkedvesebb hobbija. Nemrég megtudhattuk, hogy két luxus sportautót is rendelt, melyek szintén komoly feltűnést fognak okozni odakint. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Zoltán nyitott személyiség, így minden bizonnyal azokat az autókat is meg fogja mutatni az érdeklődőknek. Legutóbb Londonban járt befejezni a könyvét, amit már most hatalmas érdeklődés övez.

Annyit tudni friss információként Zoltántól, hogy már nem sok idő kell a befejezéshez. Ez egy igazán inspiráló könyv lehet, mely akár életeket változtathat meg, ha képesek vagyunk a jelentések mögé látni.

Zoltán szereti a luxust, a szép szállodákat, a kényelmes autókat. Legutóbb egy Bentley-vel vitték ki a repülőtérre. Remekül érezte magát Londonban, ahol már nem egyszer járt, és minden bizonnyal nem is utoljára.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.