Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,25 Ft
Euró
402,21 Ft
Font
479,31 Ft
Bitcoin
63,748 $

Nézőcsúccsal várják a darts nagyágyúit Budapestre

Annyira nagy volt az érdeklődés, hogy helyszínt kellett változtatni.

...svg content...Budapest, 2022. szeptember 5. A brit Nathan Aspinall és Ryan Meikle mérkõzése a darts PDC European Tour Hungarian Trophy versenyen a BOK Sportcsarnokban 2022. szeptember 4-én este. MTI/Mónus Márton
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Az eredeti tervek szerint a tavalyi helyszínen, a BOK Csarnokban rendezték volna a III. Hungarian Darts Trophy-t, azonban néhány hete módosítottak a szervezők, hiszen óriási volt az érdeklődés.

A pénteken kezdődő, és egészen vasárnapi tartó eseményre eddig csaknem 17 655 jegyet adtak el, ami nem csupán Magyarországon a PDC European Tour állomásait tekintve is nézőcsúcsnak számít. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

A versenyen a PDC Pro Tour-ranglista első 16 helyezettje közül mindenki ott lesz, így a legnagyobb neveket is láthatja a hazai publikum – írja az MTI.

A teljesség igénye nélkül az idei világbajnok Michael Smith, a tavalyi vb-győztes Peter Wright, a háromszoros bajnok Michael van Gerwen, valamint az egyszeres győztes Gerwyn Price is a tábla mögé áll.

Négy magyar játékos is szerepel a tornán, Kovács Patrik, Major Nándor, Jagicza Gábor és Vida Mihály személyében. Amennyiben bármelyik hazai játékos továbbjut, az önmagában is hasonló szenzáció lenne, korábban ugyanis nem sikerült még hasonló magyar dartsosnak.