Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
402,16 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
63,401 $

Megvan a Fradi kezdője, ezzel a tizenegy játékossal állnak ki az EKL-ben

Dejan Stankovic csapatában több sérült is van.

...svg content...Budapest, 2023. szeptember 20. Dejan Stankovic, a Ferencváros új, szerb vezetõedzõje (hátul, b) a labdarúgócsapat edzésén a népligeti FTC-MVM Sportközpontban 2023. szeptember 20-án. A magyar bajnok másnap a szerb Cukaricki együttesét fogadja a Konferencia-liga csoportmérkõzésén. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Megkezdi Konferencia-liga csoportszereplését a Ferencváros, amely a szerb Cukaricki ellen lép pályára a Groupama Arénában. A csoport másik meccsén a Fiorentina a Genk csapatával mérkőzik meg.

Az FTC új edzőjének, Dejan Stankovicnak kissé fel kellett forgatnia csapatát, hiszen Tokmac és Traoré is sérüléssel bajlódik, jó hír viszont a Ferencváros számára, hogy Besic visszatért – egyelőre ugyan a kispadra, de a legutóbbi kupameccsen már beküldte a szerb edző. Lisztes szintén a padon kapott helyet. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

A mérkőzés 18:45 perckor veszi kezdetét a spanyol Guillermo Cuadra játékvezető sípjelére, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti – írja az NSO.

A Ferencváros kezdőcsapata: Dibusz – Botka, S. Mmaee, I. Cissé, C. Ramírez – Makreckis, Abu Fani – Owusu, Zachariassen, Marquinhos – Varga Barnabás.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.