Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,911 $

Nádai Anikó az egyik legvonzóbb hazai sztár

Nádai Anikó csak úgy ragyog, nagyon jót tesz a lelkével a kapcsolata, ami ugyan nem tart hosszú évek óta, abszolúte afelé mutat.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó egy ideje újra szerelmes, és a kapcsolatukban gyorsan történtek a dolgok, hiszen később kiderült, a párosnak közös babája lesz. Eleinte voltak negatív visszhangok, miszerint nem fog sokáig tartani a kapcsolat.

Erre rácáfoltak az eljegyzéssel és a babavárással. Azóta világra jött a baba, továbbra is nagyon boldogok és épül a házuk, ami nagy projekt, és soha ezelőtt nem láttuk ennyire boldognak Anikót, mint most. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: újabb áldozat földi maradványaira bukkantak

Ez abszolúte jól jel, mert amikor egy nő igazán boldog, akkor a legszebb. Még a kisugárzásuk is megváltozik, és minden könnyebb, kezdve a munkával, a gyerekneveléssel, és így tovább, izgalmas, szép időszak.

Anikó pedig láthatóan élvezi, őszinte a mosolya, a párja pedig mindent megtesz azért, hogy a családja biztonságban legyen. Kiveszi a részét a gyereknevelésből, jó apaként és vőlegényként működik.

Anikó nem mellesleg az egyik legvonzóbb hazai sztár, amit mindenki láthat. Ez a ruha is úgy áll rajta, mintha azt csak neki tervezték volna, és mint mindig, a bókok most sem maradhattak el az oldalán.