Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Állatkínzás miatt indult büntetőeljárás egy Veszprém környéki férfival szemben

Az illető heteken át nem biztosított számukra sem ételt, sem vizet. A rendőrök az utolsó pillanatban mentették meg őket, az egyik eb kórosan sovány volt.

...svg content...Fotó: Unsplash A kép illusztráció!
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A police.hu közölte, állatkínzás vétsége miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves Veszprém környéki férfival szemben, mert a gyanú szerint magára hagyta három kutyáját, számukra hetekig nem biztosított élelmet és vizet.

Kifejtették, az elkövető egy körbe nem kerített területen tartotta állatait, közülük kettőt szabadon, míg a harmadikat láncra kötve. Később elköltözött, és egy darabig vissza-visszajárt, hogy megetesse az ebeket, ám körülbelül három héttel ezelőtt végleg felhagyott a gondozásukkal. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Mint kiderült, a helyszínre érkező állatorvos a kutyák megvizsgálása után arra jutott, hogy az egyik négylábú kórosan sovány állapotban van, és a tartási körülmények miatt rövidesen elpusztult volna a hatósági beavatkozás nélkül.

Kiemelték, a rendőrök szeptember 15-én előállították a tettest a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. De arra is fény derült, hogy a férfi az eljárás során lemondott az állatok tulajdonjogáról.

Hozzátették, az ebeket az Olt-Alom Állatvédő Egyesület elszállította, közülük két kutya a veszprémi Vackoló Állatvédő Egyesülethez került, egy állat pedig a várpalotai Alex Állatvédő Egyesülethez.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .