Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Szandi aerodinamikája gyakorlatilag tökéletes

Imádjuk Szandi életvidámságát, és azt, hogy nem foglalkozik az idő múlásával, hanem megéli a pillanatokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szandi gyerekkora óta sztár, és mindig is az lesz, miközben nem kell aggódnia a kora miatt. Sok fellépőt láttunk már élőben, a Szigeten is, de amit idén letolt a színpadon az énekesnő, az fergeteges volt.

Rendkívül dögös és profi volt, látszott rajta, hogy élvezi az éneklést, és mintha az idő nem is hatna rá. Csodálatos formában van, amit kizárólag magának köszönhet, hiszen mindig mozgásban van, sokat ad a megjelenésére. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ez pedig egy igencsak erős kombináció, és elégedett lehet önmagával. Nem csoda, sokan szeretnének úgy kinézni, mint Szandi, aki egy igazán energikus személyiség, mindig benne van az a plusz, amitől érdekessé válik a karaktere.

Az énekesnő a hosszú évek alatt csak jobbá vált, és az idei nyári formája is kimagasló volt. Szereti a száguldást, az extrém élményeket, és a motorozás sem áll távol tőle, egy igazi életvidám sztár, híresség.

Az alább látható fotó is csak azt bizonyítja, hogy Szandi kivételes formával várja az év utolsó felét, és már most megvan a 2024-es bikiniformája. A bókok sem maradhatnak el, a rosszallók pedig inkább csak lépjenek arrébb.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.