Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,93 Ft
Euró
400,51 Ft
Font
480,93 Ft
Bitcoin
61,420 $

Schobert Norbi fia nem viccel, Rockyként edz a Sztárbokszra (videók)

Schobert Norbi Jr. maximálisan komolyan veszi a Sztárbokszra való felkészülést, és ennek látható nyomai vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboksz mezőnye a háttérben nagyon keményen készül, élen Sáfrány Emesével, aki rettentően keménynek tűnik, már most. Bárkivel is néz majd farkasszemet a ringben, az illetőnek lesz mitől tartania.

Istenes Bence is komolyan veszi a felkészülést, és már nem egy látványosabb sérülést szedett össze a hetek alatt. Sőt, kiderült, hogy az év eleje óta készül, így jelenleg sokkal közelebb állhat a profi szinthez, mint az amatőrhöz. Soron kívül Videón Orbán Viktor meglepetés családlátogatása (videó)

Emiatt is igazán minőségi találkozókat fogunk látni a ringben, és Schobert Norbi fia is arra készül, hogy győzzön. A Farm VIP-ban ezt már megtette, mindössze 17 évesen, most azonban a bokszban is le akarja tenni a névjegyét.

Időközben betöltötte a 18. életévét, így minden gond nélkül ringbe szállhat, sok tapasztalattal a háta mögött. Őt is egy igazi profi készíti fel, és semmit nem bíz a véletlenre, szinte mindig edzésben van.

Rockyként készül, és mivel még mindig jó idő van, odakint is kényelmesen tréningezhet. Erről osztott meg pár videós anyagot, ahogyan teljesíti mestere kéréseit, és igyekszik magasabb szintre kerülni.