Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,088 $

Az Activision szerint a Switch 2 hasonló teljesítményű lesz, mint a PS4/Xbox One

Sajtóértesülések szerint az Activision állítólag úgy véli, hogy a Switch 2 hasonló teljesítményű lehet, mint a PS4/Xbox One, de még semmi sem biztos.

Fotó: Unsplash/Lucas Santos
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Verge által szemlézett belsős e-mailek tanúsága szerint az Activision vezetői 2022 decemberében találkoztak a Nintendo vezetőivel, hogy megvitassák a Nintendo következő konzoljának specifikációit.

Chris Schnakenberg, az Activision munkatársa egy e-mailben azt írta, hogy az új Nintendo konzol hasonló technikai tudással rendelkezhet, mint a PS4 és az Xbox One, megjegyezve, hogy szerinte „hasznos lenne korai hozzáférést biztosítani a fejlesztői hardver prototípusaihoz, és szépen, korán bebizonyítani ezt”. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Az Activision Blizzard vezérigazgatója, Bobby Kotick pedig a hírek szerint 2022. december 15-én találkozott a Nintendo elnökével, Shuntaro Furukawával. Kotick korábban már utalt arra, hogy az Activision fontolóra venné a Call of Duty Switchre való megjelentetését, amennyiben megismerhetné a Nintendo következő konzoljának technikai specifikációit.

Kotick azt is megjegyezte, hogy az Activision „elszalasztotta a lehetőséget”, hogy korábbi Call of Duty-játékokat hozzon Switchre, míg a jövőre nézve kijelentette, „szeretné azt hinni”, hogy a vállalat a jövőbeni Call of Duty-játékokat Nintendo platformra is elhozza, de ezt nem tudja megerősíteni, míg az Activision nem tud meg többet az új konzolról.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.

Rekordszámú alkalmazást blokkolt a Google a Play Áruházban

2024-ben új szabályokat vezetett be a biztonsági kezdeményezése részeként a Google, amelyek értelmében jelentősen megnőtt az elutasított alkalmazások száma.