Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Börtönbüntetés várhat a bordélyházakat üzemeltető egykori bűnügyi riporterre

Jelentős illegális bevételre tett szert az elkövető.

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki több mint egy éven keresztül, országszerte bérelt lakásokat szexmunkások részére – írja honlapján az ügyészség.

Mint közölték, a középkorú férfi több ingatlant is bérelt a fővárosban és vidéki nagyvárosokban egyaránt, a főbérlők elől eltitkolva a lakások felhasználási célját. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A férfi kamerával és széffel szerelte fel a lakásokat, a prostituáltaknak ide kellett helyezniük az ingatlanok napi bérleti díját. A széfhez csak a férfinak, illetve megbízottjának volt hozzáférése.

A lakások napi bérleti díja több részlettől is függött, azokért 12-15 ezer forintot kért az elkövető, aki 2021 augusztusa és 2023 januárja között csaknem 37 millió forint bevételt szerzett a lakások kiadásából.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség a férfit 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolja.

Az elkövetőre végrehajtandó börtönbüntetést kértek, míg női bűntársai felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre számíthatnak.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.