Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
385,62 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
65,885 $

Schobert Norbi Jr. 9,5°C-os vízben lazít a kertben

Schobert Norbi Jr. egyre inkább nagyobb terhelésnek teszi ki a testét, de mivel még mindig csak 18 éves, nincs igazán mitől tartania, ráadásul profi kezekben van.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi családja továbbra is nagyon aktív, ráadásul a családfő visszatért az edzésekhez, újra edzéseket fog tartani. Ezzel egy régi álma valósul meg, mert egy ideje hiányzott neki ez a közeg, és az, hogy oktasson.

Még mindig nincs 100%-os állapotban a sztrókja után, hiába telt el sok idő. Ez azonban nem gátolja őt abban, hogy aktív életet éljen, mellyel a saját családja előtt is például szolgál, akárcsak a nagyobbik fia. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Norbi Jr. az egyik legfittebb fiatal, csak nemrég töltötte be a 18. életévét, viszont már most sikeres. A Farm VIP valaha volt legfiatalabb győztesének is mondhatja magát, most pedig arra készül, hogy a Sztárbokszban is taroljon.

Minden esélye megvan rá, és a jeges fürdők sem maradhatnak el. Remek eszköz a rehabilitációra, az izmok pihentetésére, és egyúttal növeli a tűrőképességünket, pláne, ha rendszeresen alkalmazzuk.

Norbi ezt teszi, az elmúlt hétvégén is edzett, nem vesz vissza. Most pedig egy 9,5°C-os kádban mártózott meg, ami nem túl kellemes, főleg úgy, hogy odakint azért nem tombol a hőség. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.