Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Minden vágyad egy shrekes Crocs? Ez a te napod, érkezik a Shrocs!

Az új lábbeli szépsége egy ogréval vetekszik.

...svg content...Fotó: Crocs
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Biztosak vagyunk abban, hogy amikor a távoli jövőben a régészek véletlenül rábukkannak majd egy shrekes Crocs papucsra, masszív kérdések merülnek majd fel a lábbeli kapcsán. Többek között az, hogy miért volt indokolt 2023-ban piacra dobni egy 2001-es animációs film főszereplőjéről mintázott csúnya papucsot.

A Crocs talán az egyetlen márka a világon, mely nemhogy nem kér elnézést otromba gyártmányai miatt, de elérte, hogy még a sztárok is imádják, most pedig a DreamWorks-szel együttműködve egy igazi műalkotást hozott életre: a Shrek Crocot, vagyis a Shrocsot. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A zöld, szeplős és egy kicsit ijesztő Shrek Croc valójában már régóta a gyártó rajongóinak álma, és ez nem vicc: 2018-ban az elvetemült rajongók ugyanis még egy petíciót is indítottak az ügyben, most pedig úgy tűnik, a Crocs illetékeseihez is eljutott a furcsa kérés.

A lábbeli szeptember 13-i bemutatója előtt a hivatalos Croc X-fiók 20 azonos üzenetet retweetelt egy „Shrek Crocs” nevű fiókból, melyek mindegyike a 2018-as Change.org petíció jelmondatát, a „Make Shrek Crocs real” feliratot tartalmazta.

Hazai árakról egyelőre nem tudunk semmit, de annyi már biztos, hogy az ajánlott kiskereskedelmi ára 59,99 dollár az Egyesült Államokban.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.